Miluska van ’t Lam nieuwe hoofdredacteur Harper’s Bazaar

'Titel moet uitgroeien tot iconisch merk'

12-10-2018PublieksmediaMiluska van ’t Lam nieuwe hoofdredacteur Harper’s Bazaar

Miluska van ’t Lam is per 15 oktober 2018 benoemd tot nieuwe hoofdredacteur van Harper’s Bazaar Nederland. Van 't lam is de opvolgster van Cécile Narinx  die naar De Volkskrant is overgestapt.


Van ’t Lam was onder andere hoofdredacteur van Residence in de periode 2013 tot en met 2018. Onder haar leiding groeide het magazine uit tot een onderscheidend merk in het hogere segment, met online extensies, events en samenwerkingsverbanden met verschillende merken. Van ’t Lam studeerde Communicatiekunde aan de Universiteit Utrecht, runde haar eigen tekst- en adviesbureau en werkte voor opdrachtgevers in diverse branches.

Eefke Hendrix (Publisher Harper’s Bazaar): "Ik kijk ernaar uit om samen met Miluska het merk Harper’s Bazaar nog verder uit te bouwen. Naast het iconische magazine zal de focus ook zeker liggen op het verder ontwikkelen van de Harper’s Bazaar Network Academy in samenwerking met BrandedU en talloze andere initiatieven die appelleren aan de redactionele pijlers van Harper’s Bazaar".

Miluska van ’t Lam: "Harper’s Bazaar is een waar icoon. De liefde waarmee het magazine wordt gemaakt, is voelbaar op elke pagina. Ik kijk ernaar uit om deze internationale titel in Nederland, samen met het talentvolle team, verder te laten uitgroeien tot een iconisch merk. Een merk dat de moderne, stijlvolle, intelligente vrouw van elke leeftijd inspireert op de gebieden die haar verschijning, zelfbewustzijn en ontwikkeling versterken: mode, beauty, kunst, carrière, interieur en reizen. Juist in deze tijd, waarin de vrouw zichzelf nog meer zichtbaar mag maken. Sterker nog, móét maken."

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
Prijs: € 4,99
Hoe bereik je de lezer met je tijdschrift? En hoe bind je hem of haar? Zijn er naast losse verkoop, abonnementen en advertenties nog meer inkomstenbronnen? Femke Leemeijer van Kantoor Fifty Four geeft antwoord op deze vragen, én meer.
direct bestellen


inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen


inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
Prijs: € 3,99
In een bladformule worden de basiskenmerken van een magazine beschreven. Wat wil een tijdschrift overbrengen en hoe gebeurt dat? Met die vaste formule proberen tijdschriften hun specifieke doelgroep aan te spreken. In deze inct.easyread wordt besproken...
direct bestellen