NU.nl maakt nieuwe katerns samen met tijdschriften

Nieuwe rubrieken krijgen eigen dag op de voorpagina

06-11-2018Nieuwsmedia | PublieksmediaNU.nl maakt nieuwe katerns samen met tijdschriftenHet katern Overig op voorpagina van NU.nl maakt plaats voor verdiepende bijlagen over onder andere Auto, Gezondheid, Eten en drinken en Werk. De bijlagen worden gemaakt door de redactie van NU.nl, in samenwerking met verschillende Sanoma-tijdschriften.
 
Het katern Gezondheid wordt bijvoorbeeld mede gevuld door de redactie van Flow en Gezondheidsnet, de grootste gezondheidssite van Nederland. Bij Auto wordt samengewerkt met Autoweek en voor Wetenschap met het populairwetenschappelijke tijdschrift Quest.
 

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen


inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
Prijs: € 3,99
In een bladformule worden de basiskenmerken van een magazine beschreven. Wat wil een tijdschrift overbrengen en hoe gebeurt dat? Met die vaste formule proberen tijdschriften hun specifieke doelgroep aan te spreken. In deze inct.easyread wordt besproken...
direct bestellen


inct.easyread: Tijdschriftmarketing
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
Prijs: € 4,99
Hoe bereik je de lezer met je tijdschrift? En hoe bind je hem of haar? Zijn er naast losse verkoop, abonnementen en advertenties nog meer inkomstenbronnen? Femke Leemeijer van Kantoor Fifty Four geeft antwoord op deze vragen, én meer.
direct bestellen