Eisma Media neemt Het Houtblad over

Past niet langer in clusters MYbusinessmedia

21-12-2018Eisma Media neemt Het Houtblad over

Eisma Media Groep bv te Leeuwarden en MYbusinessmedia bv te Deventer hebben bekendgemaakt dat per 1 januari 2019 het vakblad Het Houtblad met website, nieuwsbrief en het evenement Houtdag door Eisma Media Groep van uitgeverij MYbusinessmedia wordt overgenomen.
 
Het Houtblad verschijnt in print 8 keer per jaar en wordt verspreid onder personen, bedrijven en instellingen die zich beroepsmatig bezig houden met hout in de bouw. De lezers bevinden zich vooral bij opdrachtgevers, architectenbureaus, woningbouwverenigingen, gemeentelijke bouw- en woningtoezichten en bouwbedrijven. Tevens wordt Het Houtblad in de houthandel, hout- en meubelindustrie en in het middelbaar, hoger en universitair (beroeps)onderwijs ruim verspreid.

 
MYbusinessmedia verkoopt haar merk Het Houtblad omdat zij zich wil concentreren op een aantal clusters van vakgebieden. Het Houtblad valt niet binnen één van die clusters en is binnen de uitgeverij een standalone merk. Het merk is volgens MYbusinessmedia en Eisma Media Groep sterker binnen het cluster van bouwbladen van de laatste uitgeverij. 
 
Per 1 januari 2019 wordt de uitgave toegevoegd aan het portfolio van dochterbedrijf Eisma Bouwmedia bv te Doetinchem, onder andere uitgever van Bouwwereld, ArchitectuurNL en de Aannemer en vanaf 1 januari 2019 ook van Houtwereld.

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen


inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
Prijs: € 3,99
In een bladformule worden de basiskenmerken van een magazine beschreven. Wat wil een tijdschrift overbrengen en hoe gebeurt dat? Met die vaste formule proberen tijdschriften hun specifieke doelgroep aan te spreken. In deze inct.easyread wordt besproken...
direct bestellen


inct.easyread: Tijdschriftmarketing
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
Prijs: € 4,99
Hoe bereik je de lezer met je tijdschrift? En hoe bind je hem of haar? Zijn er naast losse verkoop, abonnementen en advertenties nog meer inkomstenbronnen? Femke Leemeijer van Kantoor Fifty Four geeft antwoord op deze vragen, én meer.
direct bestellen