Marchien van Doorn verlaat Noordhoff

Verder als zelfstandig ondernemer

04-01-2019Educatieve mediaMarchien van Doorn verlaat Noordhoff

Voormalig CEO van Noordhoff Uitgevers, Marchien van Doorn, verlaat na 22 jaar de educatieve uitgever en gaat verder als zelfstandig ondernemer.


Het nieuws werd niet groots gebracht, een klein stukje in de kerstvakantie op Linkedin was voldoende: Na met veel plezier ruim 22 jaar gewerkt voor Noordhoff uitgevers heb ik besloten mijn eigen weg te gaan. Ik ga verder als zelfstandig ondernemer. De komende jaren hoop ik met mijn langjarige ervaring op interim- en projectbasis te kunnen inzetten.

Van Doorn werkte nagenooeg een kwart eeuw voor Noordhoff waarbij zij in 1996 begon als uitgever Wiskunde en vanaf 1999 allerlei management functies bekleedde. Eind 2017 deed zij een stap terug als CEO om nog een jaar te fungeren als directeur Learning Solutions and Operations a.i. en Senior Program manager.
Van Doorn was ook lange tijd betrokken bij branche-organisatie GEU.

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Uitgeven in eigen beheer
inct.easyread: Uitgeven in eigen beheer
Prijs: € 4,99
Uitgevers kunnen zo maar een prachtboek over het hoofd zien. En een auteur die zelf uitgeeft houdt meer over. Selfpublishing is populair, maar succesvol uitgeven is niet eenvoudig. Om een (e-)boek uit te geven heb je inderdaad niet meer per se een...
direct bestellen


inct.easyread: Dossier e-books publiceren
inct.easyread: Dossier e-books publiceren
Prijs: € 7,99
Digitaal lezen wint nog steeds aan populariteit. Daarom is het logisch om een boek (ook) digitaal uit te geven. Bij het maken publiceren en verkopen van een digitale publicatie moeten veel keuzes gemaakt worden. Wij zetten de zaken op een rij.  
direct bestellen


inct.easyread: Tijdschriftmarketing
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
Prijs: € 4,99
Hoe bereik je de lezer met je tijdschrift? En hoe bind je hem of haar? Zijn er naast losse verkoop, abonnementen en advertenties nog meer inkomstenbronnen? Femke Leemeijer van Kantoor Fifty Four geeft antwoord op deze vragen, én meer.
direct bestellen