Tipoprint wordt Global Printing Group

UItbreiding met 6 drukkers

07-01-2019Educatieve media | Nieuwsmedia | Publieksmedia | VakmediaTipoprint wordt Global Printing GroupTipoprint bv is een samenwerking aangegaan met 6 drukkers, gevestigd in 3 landen. Estland, Letland en Litouwen. Dat heeft ook geleid tot een nieuwe naam: Global Printing Group

Laurens de Lange, directeur Tipoprint: "Onze focus ligt op de productie van boeken en magazines. De productie daarvan heeft altijd al plaatsgevonden in de Baltische staten en dus ook bij de leveranciers die we nu partners kunnen noemen. Anders dan nu werkten we toen als intermediair en waren we dus simpel gezegd ook klant bij die partijen.
Met ruim 1.000 boektitels in 2018 hebben we in die jaren wel een flink marktaandeel weten te bewerkstelligen. Dat is niet onopgemerkt gebleven, en zo is het idee ontstaan om de krachten van onze leveranciers te bundelen en gezamenlijk de Nederlandse markt verder te veroveren onder de naam “Tipoprint Global Printing Group". Onze groep omvat digitale, vellen offset, en rotatiedrukkers. Allen specialisten met de volledige afwerking in eigen huis.

Traditioneel gezien is het marktaandeel van deze partijen vooral groot in Scandinavië, en nu is Nederland dus aan de beurt.

 

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Uitgeven in eigen beheer
inct.easyread: Uitgeven in eigen beheer
Prijs: € 4,99
Uitgevers kunnen zo maar een prachtboek over het hoofd zien. En een auteur die zelf uitgeeft houdt meer over. Selfpublishing is populair, maar succesvol uitgeven is niet eenvoudig. Om een (e-)boek uit te geven heb je inderdaad niet meer per se een...
direct bestellen


inct.easyread: Dossier e-books publiceren
inct.easyread: Dossier e-books publiceren
Prijs: € 7,99
Digitaal lezen wint nog steeds aan populariteit. Daarom is het logisch om een boek (ook) digitaal uit te geven. Bij het maken publiceren en verkopen van een digitale publicatie moeten veel keuzes gemaakt worden. Wij zetten de zaken op een rij.  
direct bestellen


inct.easyread: Tijdschriftmarketing
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
Prijs: € 4,99
Hoe bereik je de lezer met je tijdschrift? En hoe bind je hem of haar? Zijn er naast losse verkoop, abonnementen en advertenties nog meer inkomstenbronnen? Femke Leemeijer van Kantoor Fifty Four geeft antwoord op deze vragen, én meer.
direct bestellen