BNR en Quest starten podcast BNR Questcast

Eerste twee afleveringen gereed

10-01-2019Nieuwsmedia | PublieksmediaBNR en Quest starten podcast BNR Questcast

Quest en BNR Nieuwsradio zijn samen een podcast gestart: BNR Questcast. Hierin gaan presentator Robin Rotman, BNR Nieuwsradio, en co-host Frank Beijen van Quest, elke twee weken op zoek naar wetenschappelijke antwoorden op de meest intrigerende vragen. Dat doen ze samen met gasten uit de wetenschappelijke wereld.


Sanne Groot Koerkamp, hoofdredacteur van Quest: "Dankzij deze podcast kun je Quest niet alleen bekijken op papier en op internet, maar ook beluisteren."

De eerste aflevering van de podcast gaat over de vraag: moet de mens naar Mars? Met gasten Joost Carpay, programmamanager bij de ESA en Sebastiaan de Vet, planeetonderzoeker bij Naturalis, wordt besproken wat we op Mars zouden kunnen doen en welke obstakels er nog zijn om zelf naar Mars te reizen.
Voor wie na één aflevering meer wil horen, is er meteen goed nieuws: aflevering twee staat ook al online. 

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
Prijs: € 3,99
In een bladformule worden de basiskenmerken van een magazine beschreven. Wat wil een tijdschrift overbrengen en hoe gebeurt dat? Met die vaste formule proberen tijdschriften hun specifieke doelgroep aan te spreken. In deze inct.easyread wordt besproken...
direct bestellen


inct.easyread: Tijdschriftmarketing
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
Prijs: € 4,99
Hoe bereik je de lezer met je tijdschrift? En hoe bind je hem of haar? Zijn er naast losse verkoop, abonnementen en advertenties nog meer inkomstenbronnen? Femke Leemeijer van Kantoor Fifty Four geeft antwoord op deze vragen, én meer.
direct bestellen


inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen