Dit zijn onze partners

inct wordt mede mogelijk gemaakt door2bMore

Specialist in data-driven marketing

2bMore is een data-driven marketingbureau gespecialiseerd in marketing automation voor uitgevers met grote klantdatabases. Wij helpen uitgevers in binnen- en buitenland om hun marketingprocessen te verbeteren en te versnellen.

Bezoek de partnerpagina van 2bMore op inct.nl
 

 

Freshbits

Freshbits biedt online tools voor de moderne uitgeverij. Met goed vindbare webshops, online tijdschriften voor professionals en digitale leeromgevingen ondersteunen wij u bij de verkoop, promotie en distributie van uw content.

Bezoek de partnerpagina van Freshbits op inct.nl 

Hollandridderkerk

Hollandridderkerk is al ruim 60 jaar toonaangevend in de (repro)grafische branche. We leveren 24 uur per dag met ruim 70 medewerkers op 4500 m2 gespecialiseerde 'on demand' dienstverlening aan diverse branches, waaronder vele uitgeverijen. Voor uitgevers en auteurs maken wij voorraadloos en dus risicoloos uitgeven mogelijk. Kleinere oplages van een groter aantal titels uitgeven? Met Book on Demand van Hollandridderkerk kan het gewoon.
Bezoek de partnerpagina van Hollandridderkerk op inct.nl

 

New Energy Drukwerk

New Energy Drukwerk is een intermediair gespecialiseerd in boeken.
Wij hebben een zeer uitgebreid netwerk van 30 drukkerijen in heel Europa en in China.
Elke drukkerij heeft zijn eigen specialisme, wij weten precies welke productie bij welke drukkerij past. Hierdoor kunnen wij zeer goede kwaliteit bieden tegen een scherpe prijs.

Bezoek de partnerpagina van New Energy Drukwerk op inct.nl

 

 

Imago Mediabuilders

Imago Mediabuilders helpt u met deze multichannel of crosschannel communicatie. Net zo makkelijk offline als online. Een magazine, een online marketing campagne, een videoproductie, een boek. Dat doen we al meer dan 25 jaar en we weten dus heel goed wat we doen. Net buiten het centrum van Amersfoort werken we met een vast team van 40 professionals. Groot genoeg voor grote klanten, klein genoeg om de klanten de aandacht te geven die ze verdienen. Zo heeft Imago Mediabuilders alles in huis om de challenges van uw business om te zetten in resultaten.