Onze partner: Freshbits

Freshbits heeft jarenlange ervaring met het realiseren van internetoplossingen voor uitgeverijen. We weten voor welke veranderingen en uitdaging u staat. Daarom bieden we technische oplossingen om uw uitgaven in eigen beheer te verkopen. 

Online shop

De webshops van Freshbits zijn afgestemd op de verkoop van boeken, eBooks, tijdschriften, tokens, webinars en Video on Demand (VoD).
 

Archieven ontsluiten

Freshbits is gespecialiseerd in het koppelen en doorzoekbaar maken van digitale archieven en informatiebronnen.

Abonneesysteem

In de webshop hebben abonnees via een eenvoudig loginsysteem toegang tot een artikel van een digitale uitgave. Is een bezoeker nog geen abonnee is, dan krijgt hij de optie om direct een abonnement af te sluiten.

Digitale leesomgeving

Digitale uitgaven kunnen online worden gelezen. De standaard opmaak van artikelen is ook geschikt voor het lezen op tablets.

Content management

Freshbits levert websites met het Xsite3 content management systeem. Xsite3 staat bekend om zijn gebruiksgemak, vriendelijke vormgeving, korte trainingsduur, snelheid en de speciale structuur waarmee zoekmachines uw website weten te vinden.

Online communicatie

Freshbits biedt een groot aantal tools die uw online communicatie ondersteunen. Van Social media koppelingen en modules voor mailings en nieuwsbrieven tot mogelijkheden voor live-chat met uw doelgroep.

Online leeromgeving

Voor verschillende uitgeverijen en gezondheidsinstellingen heeft Freshbits online leeromgevingen ontwikkeld. De studenten kunnen in op ieder gewenst moment de lesstof doorlopen en zichzelf toetsen.

Marktonderzoek via mobile devices

Freshbits heeft een snel ladend enquêteplatform ontwikkeld, waarvoor de respondenten geen software hoeven te installeren.

Meer info: www.freshbits.nl