BDUprint

BDUprint
Marconistraat 10-14
3771AM Barneveld

http://www.bduprint.nl
m.v.ee@bdu.nl

Over ons

Koninklijke BDU BV is een zelfstandig bedrijf, dat zich bezighoudt met het inhoud geven aan en het exploiteren én produceren van media. De houdstermaatschappij is BDUholding.

BDUprint is een onderdeel van BDUholding. BDUprint bestaat uit een coldset-rotatie offsetdrukkerij (kranten) en een vellen offsetdrukkerij (periodieken en projecten). De Koninklijke BDU werd in 1871 opgericht als de “Barneveldse Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij”. Ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan in 1996 verkreeg de BDU het predikaat 'Koninklijk'.

BDUholding is een besloten vennootschap, waarvan de aandelen in handen zijn van een aantal particulieren en rechtspersonen. Ook de Stichting Werkgemeenschap BDU, waarin de werknemers van de BDU participeren, heeft zo’n 25% van de aandelen in eigendom.

Wat kunnen wij als drukkerij ‘BDUprint’ in de rotatieoffset en vellenoffset voor u betekenen?
Onze dienstverlening spitst zich toe op landelijke en lokale uitgevers, stichtingen en verenigingen. Voor deze klantgroepen vervaardigen wij kranten op dagblad- en weekendformaat, maar ook boeken, periodieken, magazines, brochures, nieuwsbrieven en projectdrukwerk.

Wij zijn nieuwsgierig naar uw wensen zodat we samen met u kunnen zoeken naar de meest prettige en efficiënte manier van samenwerken. In de totale keten van concept tot met postverzending kunnen wij u begeleiden. U kunt natuurlijk ook naar keuze in de keten instappen. Flexibel, snel en met een juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Cases/referenties


InCT-Community

De onderstaande personen van ons bedrijf zijn terug te vinden in de InCT­Community


Kennisgebieden

Soort bedrijf